RAMOK

Pakket: Webshop Premium

Kwaliteit, Origineel én betaalbaar

Een Premium Webshop Pakket bij Ramok is een goede instap voor startende ondernemers die een website willen met een webshop eraan gekoppeld. We ontwerpen je website in WordPress met een uniek ontwerp in jouw bedrijfskleur. Op de 6 pagina’s vullen de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website overal goed te zien is op alle apparaten. Ook zetten we je website klaar voor Google zodat je meteen goed vindbaar bent voor klanten.

We creëren je webshop in WooCommerce wat het gemakkelijk maakt om je producten moeiteloos toe te voegen en te beheren. 

Indien gewenst bieden wij ook hosting en- onderhoud aan. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen gebruik kan maken van je nieuwe website.

Ben je geïnteresseerd in ons Premium Webshop Pakket? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop.

Website diensten

Standaard inbegrepen in dit pakket

Ontwerp

We ontwerpen een unieke website op basis van jouw wensen. Die zowel gebruiksvriendelijk is en responsive is op alle apparaten.

CMS

Wij bouwen je website in WordPress. Het maakt het gemakkelijk om zelf aanpassingen door te voeren aan tekst en fotos.

SEO

We zullen je website verbinden met Google, zodat je website vindbaar is. Ook installeren we alle tools + 5 keywords 

Gratis Hulp

Nadat je website klaar is, snappen we dat je soms nog hulp nodig hebt. Wij bieden dit kostenloos aan, je kunt ons altijd blijven vragen.

Widgets

Bij dit pakket zitten de premium widgets er standaard bij inbegrepen. Je hebt oneindig keuze om deze widgets (en alles ervoor) te gebruiken.

Paginas

Bij een premium website heb je recht op 6 pagina's gevuld in jouw bedrijfsstyle. Wil je toch wat meer? In overleg is dit altijd mogelijk.

Hoe gaan wij aan de slag

Kennismaking

We nemen je wensen door en je levert ons je content die je graag zou willen zien op je website.

Ontwikkelen

Na alles in orde te hebben ontvangen en besproken gaan we beginnen aan het ontwikkelen.

Nabespreken

Na het ontwikkelen nemen we de laatste wensen door die je nog veranderd zou willen hebben.

Eind Fase

Tevreden? Dan zetten we je website online en leggen we alles uit hoe je website werkt.

Veelgestelde website vragen

Hoelang duurt het om een website te bouwen?

Dat hangt af van het pakket dat je neemt. Gemiddeld duurt het voor een website zonder webshop 1- tot 4 weken en voor webshops 4- tot 8 weken.

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Absoluut, nadat wij een website aan je hebben opgeleverd kun je zelf gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Uiteraard lopen we samen door hoe bepaalde dingen kunnen worden aangepast. Ook na de oplevering bieden we altijd vrijblijvend hulp voor kleine vragen. 

Optimaliseren jullie me ook voor Google?

Bij elk pakket zit SEO (Search Engine Optimalisation) er inbegrepen bij. Benieuwd wat elk pakket inhoud met name tot SEO? klik dan hier

Wat als ik na een tijdje de website wil aanpassen?

Geen probleem! Wij bieden op onze ticket pagina pakketen aan. Elk ticket pakket heeft bepaalde uren waarin wij aanpassingen kunnen doorvoeren voor je website.

Zit ik ergens aan vast?

Als je een pakket bij ons neemt zit je niet vast aan een contract, maar met onze onderhoudsabbonomenten bieden wij onderhoud aan die standaard een maandelijks bedrag kost (Welke ook jaarlijks afgenomen kan worden).

Via welke manieren kan ik betalen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze pakketten, dan ontvang je een uitgebreidde offerte waarin je wensen worden meegenomen. In de offerte staan de betalingen in termijnen. (Vooraf en na de oplevering).