ramokwebdesign.nl

Pakket: Webshop Premium

Kwaliteit, Origineel én betaalbaar

Een Premium Webshop Pakket bij Ramok is een goede instap voor startende ondernemers die een website willen met een webshop eraan gekoppeld. We ontwerpen je website in WordPress met een uniek ontwerp in jouw bedrijfskleur. Op de 6 pagina’s vullen de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website overal goed te zien is op alle apparaten. Ook zetten we je website klaar voor Google zodat je meteen goed vindbaar bent voor klanten.

We creëren je webshop in WooCommerce wat het gemakkelijk maakt om je producten moeiteloos toe te voegen en te beheren. 

Indien gewenst bieden wij ook hosting en- onderhoud aan. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen gebruik kan maken van je nieuwe website.

Ben je geïnteresseerd in ons Premium Webshop Pakket? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop.

85284e53 object 8
Website diensten

Standaard inbegrepen in dit pakket

Ontwerp

We ontwerpen een unieke website op basis van jouw wensen. Die zowel gebruiksvriendelijk is en responsive is op alle apparaten.

CMS

Wij bouwen je website in WordPress. Het maakt het gemakkelijk om zelf aanpassingen door te voeren aan tekst en fotos.

SEO

We zullen je website verbinden met Google, zodat je website vindbaar is. Ook installeren we alle tools + 5 keywords 

Gratis Hulp

Nadat je website klaar is, snappen we dat je soms nog hulp nodig hebt. Wij bieden dit kostenloos aan voor simpele technische problemen, lees meer.

Widgets

Bij dit pakket zitten de premium widgets er standaard bij inbegrepen. Je hebt oneindig keuze om deze widgets (en alles ervoor) te gebruiken.

Paginas

Bij een premium website heb je recht op 6 pagina's gevuld in jouw bedrijfsstyle. Wil je toch wat meer? In overleg is dit altijd mogelijk.

Hoe gaan wij aan de slag

Kennismaking

We nemen je wensen door en je levert ons je content die je graag zou willen zien op je website.

Ontwikkelen

Na alles in orde te hebben ontvangen en besproken gaan we beginnen aan het ontwikkelen.

Nabespreken

Na het ontwikkelen nemen we de laatste wensen door die je nog veranderd zou willen hebben.

Eind Fase

Ben je tevreden? Dan zullen we je website online zetten en je vervolgens uitleggen hoe de website werkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de stappen in het website design proces?

Ons proces bestaat uit verschillende stappen:

 

  • Luisteren: We beginnen met goed naar jou te luisteren. We willen graag weten wat je doelen zijn, welke functionaliteiten je nodig hebt en hoe je jouw website visueel wilt presenteren.

 

  • Planning en strategie: Op basis van jouw vereisten stellen we een gedetailleerd plan op. Hierbij kijken we naar de structuur van de website, de navigatie en welke technologieën het beste passen bij jouw project.

 

  • Ontwerp: Nu begint het creatieve proces. Onze ontwerpers gaan aan de slag om een visueel aantrekkelijk ontwerp te maken dat aansluit bij jouw merkidentiteit. We houden rekening met kleuren, typografie en bedrijfsstyle om een samenhangend geheel te creëren.

 

  • Ontwikkeling: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om de website tot leven te brengen. Ze zetten de website op, voegen functionaliteiten toe en zorgen ervoor dat de website goed werkt op verschillende apparaten.

 

  • Inhoudscreatie: We geven je tips met het creëren van overtuigende inhoud voor je website, zoals pakkende teksten en passende afbeeldingen. Dit helpt bij het aantrekken en boeien van jouw doelgroep.

 

  • Testen en lancering: Voordat we de website live zetten, testen we deze grondig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. We kijken naar functionaliteit, prestaties en compatibiliteit met verschillende browsers. Pas als alles in orde is, gaat de website live.

 

Hoe lang duurt het gemiddeld om een website te ontwerpen en te ontwikkelen?

Het tijdsbestek voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website varieert, afhankelijk van de complexiteit en jouw specifieke vereisten. Gemiddeld kan het enkele weken tot enkele maanden duren. We streven ernaar om realistische deadlines te stellen en open te communiceren over de voortgang van het project.

Welke informatie en materialen hebben jullie nodig van mij om te beginnen met het ontwerpen van mijn website?

Om te beginnen met het ontwerpen van jouw website hebben we essentiële informatie nodig. Dit omvat jouw bedrijfsinformatie, doelen, doelgroep en merkidentiteit, zoals logo’s en kleurenschema’s. Eventuele bestaande inhoud, zoals teksten en afbeeldingen, kunnen ook van pas komen. Met deze informatie kunnen we jouw website op maat maken en laten aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Bieden jullie ook logo-ontwerp en brandingdiensten aan?

Zeker! Naast website design bieden wij ook logo-ontwerp en brandingdiensten aan. We begrijpen het belang van een sterke merkidentiteit en kunnen je helpen bij het creëren van een professioneel logo dat jouw bedrijf online op de kaart zet! Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een consistente brandingstrategie, lees meer op onze SEO pagina.

Kan ik mijn bestaande website laten upgraden en herontwerpen?

Absoluut! We begrijpen dat jouw website na verloop van tijd misschien niet meer voldoet aan jouw behoeften of niet meer aansluit bij jouw merk. Gelukkig kunnen we jouw bestaande website upgraden en herontwerpen om deze weer fris, functioneel en aantrekkelijk te maken.

Wat zijn de kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website?

De kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van het project, de gewenste functionaliteiten en de benodigde maatwerkoplossingen. Zie onze website pakketten of webshop pakketten

Welke technologieën gebruiken jullie voor website design?

We maken gebruik van verschillende technologieën om websites te ontwerpen en te ontwikkelen. Een van de belangrijkste technologieën die we vaak gebruiken is WordPress.

WordPress is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) dat ons in staat stelt om krachtige en flexibele websites te creëren. Met WordPress kunnen we maatwerkfuncties toevoegen, de website gemakkelijk beheren en inhoud eenvoudig bijwerken.

Bieden jullie ook onderhouds- en update-diensten voor de website na de lancering?

Zeker! Na de lancering van jouw website bieden wij ook onderhouds- en update-diensten aan. We begrijpen dat een website regelmatig onderhoud en updates nodig heeft om optimaal te blijven presteren, veilig te blijven en te voldoen aan veranderende behoeften.

 

Onze onderhouds- en update-diensten omvatten het monitoren van de website, het uitvoeren van regelmatige back-ups, het installeren van beveiligingsupdates en het controleren van de algemene prestaties. We zorgen ervoor dat jouw website veilig blijft en eventuele technische problemen snel worden opgelost.

Is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)?

Ja, we begrijpen het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor het succes van jouw website. 

Tijdens het ontwerpproces zorgen we ervoor dat de website een solide technische basis heeft die zoekmachines kunnen begrijpen en indexeren. We optimaliseren de websitestructuur, URL-structuur, paginatitels, metabeschrijvingen en andere elementen om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. 

Met onze SEO-optimalisatie bieden we alleen het basis aan. We zorgen ervoor dat de belangrijkste technische aspecten en on-page elementen geoptimaliseerd zijn om de vindbaarheid te verbeteren. Echter, als je echt wilt dat jouw website goed scoort in zoekmachines en meer bezoekers aantrekt, raden we onze SEO pakketten aan.

Hoe zit het met mobielvriendelijkheid en responsive design?

We vinden mobielvriendelijkheid en responsive design uiterst belangrijk. We begrijpen dat steeds meer mensen websites bezoeken via hun mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Daarom zorgen we ervoor dat de websites die we ontwerpen en ontwikkelen volledig geoptimaliseerd zijn voor mobiele weergave.