ramokwebdesign.nl

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONS MEEST POPULAIRE PAKKET: PREMIUM PAKKET ACTIE T/M 12 MAART.

portfolio

F.U.B.A.R. Coffee Company

F.U.B.A.R. Coffee Company B.V.

Tom & Pim, twee gepassioneerde koffieliefhebbers, hebben samen F.U.B.A.R. Coffee Company opgericht, een toonaangevend koffiebedrijf dat bekend staat om zijn compromisloze kwaliteit en gedurfde smaken. Om hun klanten een meeslepende online ervaring te bieden, hebben ze ons benaderd voor een indrukwekkende militaristische website met een naadloos geïntegreerde webshop.

Tuinhuizenspecialist

Tuinhuizenspecialist

Bij Blokhutspecialist groeiden ze snel en hadden ze behoefte aan een uitbreiding van hun bedrijf. Ze wilden een nieuwe website genaamd Tuinhuizenspecialist creëren, waar ze niet alleen blokhutten aanbieden, maar ook een breed scala aan overkappingen, tuinhuisjes en nog veel meer. Het doel was om klanten een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten te bieden

Restaurant Van Hal

Restaurant van Hal

Restaurant Van Hal heeft onlangs besloten om een nieuwe website te laten ontwikkelen vanwege de problemen met hun oude site. De voormalige website vertoonde verschillende technische gebreken en functioneerde niet naar behoren, waardoor potentiële klanten gefrustreerd raakten en hun online ervaring teleurstellend was.

Shop-XL

Shop-XL

Shop-XL, een toonaangevende retailer met een breed scala aan geweldige producten, is enthousiast bezig met de lancering van hun nieuwe webshop! Deze spannende ontwikkeling stelt klanten in staat om eenvoudig en gemakkelijk hun favoriete producten online te kopen, waar en wanneer ze maar willen.

Pink Stag

Pink Stag

Pink Stag was vastbesloten om zijn online aanwezigheid te versterken en klanten een verbeterde ervaring te bieden. Om deze visie te realiseren, besloot het bedrijf om een geheel nieuwe website te ontwikkelen. De nieuwe website zou niet alleen een frisse en eigentijdse uitstraling hebben maar ook een website die past in de huldige niche.

VDH - Exclusive Cars

VDH - Exclusive Cars

VDH – Exclusive Cars benaderde ons met het verzoek voor een nieuwe website. We hebben een website voor hen ontwikkeld die naadloos aansluit bij de identiteit van hun bedrijf, met alle benodigde functies en een uitgebreid onderhoudspakket. Daarnaast hebben we gezorgd voor betrouwbare hosting, waardoor ze kunnen rekenen op een stabiele online aanwezigheid.

Spark Creative Consulting

Spark Creative Consulting

Luke, een getalenteerde ontwerper van SparkCC uit Canada, streefde ernaar om zijn klantenkring uit te breiden en besefte dat een nieuwe website de perfecte manier was om dit te bereiken. Met zijn passie voor design en oog voor detail wilde hij een online aanwezigheid creëren die zijn creatieve vaardigheden en professionele diensten in de schijnwerpers zou zetten. Bij het ontwikkelen van de website richtten we ons op het creëren van een boeiende gebruikerservaring,

Hansa Flex NL B.V.

Hansa Flex NL B.V.

HansaFlex benaderde ons met het verzoek om een reconstructie te maken van hun bestaande website. Na zorgvuldig overleg en nauwe samenwerking hebben we dit project succesvol afgerond. Onze inspanningen resulteerden in een getrouwe replica van het origineel, waarbij we de functionaliteit, esthetiek en essentie van de oorspronkelijke website hebben behouden.

 

MRB Groep

MRB Groep

MRB Groep, gevestigd in Ulft, stond voor de uitdaging van digitalisering en besloot dat het tijd was om een nieuwe weg in te slaan. Ze zochten naar een partner die hen kon helpen bij het realiseren van een moderne en geavanceerde website met een innovatief container systeem. Als ervaren webdesigners begrepen we het belang van een effectieve online aanwezigheid en waren we enthousiast om MRB Groep te ondersteunen bij deze transitie.

Squared Productions

Squared Productions

Squared Productions, een bloeiend productiebedrijf gevestigd in Polen, streefde ernaar om hun klantenbestand uit te breiden en hun creatieve filmprojecten aan een breder publiek te presenteren. Om dit te realiseren, realiseerden ze zich dat een nieuwe en overtuigende website essentieel was. Als hun betrouwbare partner begrepen we het belang van een goed ontworpen online platform dat de unieke visie en expertise  van hun zou weergeven

Oefentherapie Wopereis

Oefentherapie Wopereis

Oefentherapie Wopereis, een toegewijde praktijk gericht op oefentherapie, realiseerde zich dat het tijd was voor een update van hun oude website. Met het oog op verbetering en groei hebben we nauw samengewerkt om deze verandering te bewerkstelligen.In goed overleg hebben we de wensen en behoeften van Oefentherapie Wopereis in kaart gebracht.

IJzersterk Ondernemen

IJzersterk Ondernemen

IJzersterk Ondernemen, een dynamisch bedrijf met een sterke focus op de vastgoedsector, zag de noodzaak van een geavanceerde website met een efficiënt kantoor systeem. Ze wilden een platform creëren waarop kantoren eenvoudig konden worden verkocht en waar potentiële kopers naadloos de mogelijkheden konden verkennen.

Katie P.T.

Katie P.T.

Katie P.T., een toegewijde personal coach, begreep het belang van een sterke online aanwezigheid om haar diensten te promoten en potentiële cliënten te bereiken. Ze besloot dat een nieuwe website de perfecte manier was om haar schema en een duidelijke uitleg van haar werk te presenteren.

Silent Sense

Silent Sense

Silent Sense, een bloeiende massagepraktijk, realiseerde zich dat het tijd was voor een nieuwe en verbeterde website om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Ze wilden een platform creëren waarop klanten gemakkelijk contact met hen konden opnemen en alle informatie over hun diensten konden vinden.

Homatherapy

Homatherapy

Homatherapy, een toegewijde praktijk gericht op holistische therapie, besloot dat het tijd was voor een vernieuwde en geüpdatete website. Hun oude website voldeed niet meer aan de behoeften en werkte niet meer naar behoren.

Organize Your Business

Organize Your Business

Organize Your Business begreep de kracht van eenvoud en duidelijkheid als het gaat om het presenteren van hun bedrijfsinformatie. Ze wilden een simpele, maar effectieve website waarop alleen relevante informatie werd weergegeven, zonder overbodige opsmuk.

Fun Corals

Fun Corals

Boy van Fun Corals wou een webshop voor zijn koraal waar hij het internationaal kon verkopen. Met een koppeling aan zijn distributie centrum is dit tot stand gekomen. 

Marine Construct

Marine Construct

MCI was toe aan een vernieuwde website met als doel een portfolio weergave van alle projecten.

Yoga van het hart studio

Yoga van het hart studio

Christina, een gepassioneerde yogalerares van Yoga van het Hart Studio, besloot dat het tijd was voor een frisse start. Haar oude website werd niet langer bijgehouden en ze wilde een nieuwe, professionele online aanwezigheid creëren om haar yogalessen te promoten en haar gemeenschap te bereiken. Met haar liefde voor yoga en haar wens om een rustgevende en inspirerende ruimte te bieden, wilden we een website ontwerpen die de essentie van Yoga van het Hart Studio weerspiegelde.

Niet alle websites die Ramok heeft gemaakt staan op de portfolio pagina wegens privacy redenen.

Ontdek al onze reeds gemaakte ontwerpen.