ramokwebdesign.nl

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONS MEEST POPULAIRE PAKKET: PREMIUM PAKKET ACTIE T/M 12 MAART.

Website Pakketten

Websitepakketten die de sleutel vormen tot online succes!

Al onze websitepakketten bevatten een korting van 10% op je logo. Daarnaast ontvang je ondersteuning van een vast aanspreekpunt gedurende het gehele ontwikkelproces. Met onze pakketten kun je 24/7 online toegang krijgen tot je website en aanpassingen maken tijdens de bouwfase.​

b1fb232e effects 1
website pakketten

Ramok webdesign is een verademing en een redder in leven geweest voor ons koffiebedrijf. Ze bieden een ongelooflijke service die niet alleen snel maar ook efficiënt is.

Tom H.

F.U.B.A.R. Coffee Company

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONZE PREMIUM PAKKET T/M 12 MAART

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Basis Pakket

Perfect als professioneel digitaal visitekaartje voor (startende) ondernemers en ZZP'ers.
699-, ex btw

Ultimate Pakket

Perfect voor ondernemers en organisaties die alles uit hun website willen halen.
1299-, ex btw

Twijfel je over welk pakket je moet kiezen?

Geen zorgen, we helpen je graag bij het maken van een keuze. Bel ons via 085 - 401 0474 of stuur een e-mail naar info@ramokwebdesign.nl.
We staan voor je klaar!

Ontdek Ons All-in-One Webpakket: Website, Hosting en Onderhoud in Één!

Bij Ramok begrijpen we dat een website bouwen en onderhouden kostbaar kan zijn. Daarom bieden we het All-in-One pakket aan, inclusief website, hosting, en onderhoud, startend vanaf slechts €89,99. 

2792102

Technische ondersteuning bij jouw website, voor altijd!

Gratis vrijblijvend hulp!

Een website beheren kan complex zijn, en voor velen is het uitdagend om alle aspecten van de werking te begrijpen. Onze web-experts staan klaar om kosteloze, vrijblijvende ondersteuning te bieden na de oplevering. Zo kun jij met vertrouwen je online aanwezigheid beheren.

We staan dagelijks voor je klaar van 09:00 tot 20:00 en in het weekend zijn we beschikbaar voor dringende kritieke problemen.

Interesse in onze website- pakketten?

We kijken uit naar een samenwerking met jou! Vul het onderstaande formulier in.

Meest gestelde vragen

Welkom bij ons overzicht van veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen. Als je vraag er niet bij staat, maak je geen zorgen. Neem gerust contact met ons op via telefoon op 085 401 0474 of stuur een e-mail naar support@ramokwebdesign.nl.

Hoe verloopt het proces van het bouwen van een website bij ons?

Tijdens onze fysieke of online vergadering bespreken we grondig al jouw wensen, en stellen we een op maat gemaakte offerte voor je op. Gedurende deze bijeenkomst brengen we alle aspecten van jouw bedrijf in kaart, waaronder je doelgroep en marketingstrategie. Dit stelt ons in staat een diepgaand begrip te krijgen van jouw behoeften, zodat we een website kunnen ontwikkelen die perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf.

Zijn er verborgen kosten verbonden aan een websitepakket?

Bij het afnemen van een pakket zijn er geen verborgen kosten. Wij hanteren echter wel licenties voor de ontwikkeling van jouw website. Deze licenties hebben we in bulk ingekocht zonder winstoogmerk, wat resulteert in een kostenefficiënte oplossing voor jou. Meer informatie vind je hier: Licentiekosten

Kan ik mijn website later upgraden naar een geavanceerder pakket?

Natuurlijk! Stel dat je tijdens het bouwen van je website nieuwe ideeën hebt, wat wij volledig begrijpen. Als je extra widgets, pagina’s of andere aanpassingen wilt, is dat uiteraard mogelijk tegen een meerprijs, zonder extra kosten.

Kan ik mijn eigen ontwerpvoorstellen indienen, en worden deze geïntegreerd?

Zeker! Bij onze maatwerkpakketten heb je de vrijheid om te kiezen of je wilt dat ons designteam je website eerst ontwerpt, of je kunt moeiteloos je eigen ontwerp aanleveren.

Hoe lang duurt het om bij jullie een website te laten maken?

De duur is afhankelijk van het pakket dat je bij ons afneemt. Over het algemeen neemt het bouwen van een website 4-8 weken in beslag. Als je alle benodigde materialen al klaar hebt liggen volgens onze vooraf besproken afspraken, kunnen we je website binnen 2-4 weken realiseren.

Stel dat ik het basispakket neem, waarin 3 pagina's zijn inbegrepen, maar ik heb er 4 nodig. Is het mogelijk om dit aan te passen?

Dit is zeker mogelijk. We begrijpen dat je tijdens het bouwen inspiratie kunt opdoen. Daarom bieden we de mogelijkheid tot een upgrade zonder extra kosten, of je kunt een afzonderlijke pagina aanschaffen tegen een extra prijs zonder bijkomende kosten.

Ik heb inspiratie op andere websites gevonden, maar jullie lay-outs komen niet overeen. Bieden jullie ook maatwerk?

Natuurlijk! Als je online iets hebt gevonden dat je aanspreekt, kunnen we zeker je website in die stijl vormgeven.

Is gratis en vrijblijvende hulp ook daadwerkelijk kosteloos?

Gratis betekent ook daadwerkelijk kosteloos. Meer informatie vind je op deze pagina: Gratis Vrijblijvend Hulp

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen en welk pakket het beste aansluit op jouw wensen? Wij denken graag met je mee! Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

165798089f1868