ramokwebdesign.nl

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONS MEEST POPULAIRE PAKKET: PREMIUM PAKKET ACTIE T/M 12 MAART.

Pakket: Premium​

Kwaliteit, Origineel én betaalbaar

Een Premium Pakket bij Ramok is een goede instap voor startende ondernemers. We ontwerpen je website in WordPress met een uniek ontwerp in jouw bedrijfskleur. Op de 5 pagina’s vullen de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website overal goed te zien is op alle schermen. Ook zetten we je website klaar voor Google zodat je meteen goed vindbaar bent voor klanten.

Indien gewenst bieden wij ook hosting en- onderhoud aan. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen gebruik kan maken van je nieuwe website.

Ben je geïnteresseerd in ons Premium Pakket? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop.

85284e53 object 8
Website diensten

Standaard inbegrepen in dit pakket

Ontwerp

We presenteren verschillende premium lay-outs waaruit je kunt kiezen. Op basis van jouw selectie zullen we de website vormgeven! 🙂

CMS

Wij ontwikkelen jouw website in WordPress, waardoor het eenvoudig wordt om zelf wijzigingen aan te brengen in tekst en foto's.

SEO

We gaan je website optimaliseren voor zoekmachines (SEO) door geavanceerde tools te implementeren en de instellingen van je website te optimaliseren voor maximale prestaties.

Gratis Hulp

Nadat jouw website gereed is, begrijpen we dat je mogelijk nog ondersteuning nodig hebt. Voor eenvoudige technische problemen bieden wij kosteloze hulp aan. Lees meer voor details.

Feedbackronde

Met het premiumpakket heb je de mogelijkheid om twee feedbackrondes te ontvangen. Lees meer op onze feedback pagina.

Paginas

Bij een basis website heb je recht op 5 pagina's gevuld in jouw bedrijfskleuren. Wil je toch wat meer? In overleg is dit altijd mogelijk.
 

Hoe gaan wij aan de slag

Kennismaking

We nemen je wensen door en je levert ons je content die je graag zou willen zien op je website.

Ontwikkelen

Na alles in orde te hebben ontvangen en besproken gaan we beginnen aan het ontwikkelen.

Feedbackronde

Na de ontwikkeling bespreken we de laatste feedbackronde om eventuele aanpassingen door te voeren.

Eind Fase

We verwerken de feedbackronde en bereiden je website voor op de lancering!

2792102

Technische ondersteuning bij jouw website, voor altijd!

Gratis vrijblijvend hulp!

Een website beheren kan complex zijn, en voor velen is het uitdagend om alle aspecten van de werking te begrijpen. Onze web-experts staan klaar om kosteloze, vrijblijvende ondersteuning te bieden na de oplevering. Zo kun jij met vertrouwen je online aanwezigheid beheren.

We staan dagelijks voor je klaar van 09:00 tot 20:00 en in het weekend zijn we beschikbaar voor dringende kritieke problemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen. Als je vraag er niet bij staat, maak je geen zorgen. Neem gerust contact met ons op via telefoon op 085 401 0474 of stuur een e-mail naar support@ramokwebdesign.nl.

Welke lay-out- en kleuropties zijn beschikbaar?

Bij ons kun je kiezen uit diverse lay-outs die perfect aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf. Of je nu al een kleurenschema hebt voor je website of nog geen specifieke voorkeuren hebt, wij denken met je mee en passen de lay-out en kleuren aan op basis van wat het beste past bij jouw bedrijf. 

Hoe kan ik zelf wijzigingen aanbrengen na de lancering?

Na de lancering van je website leggen we je stap voor stap uit hoe je zelf wijzigingen kunt maken. Met eenvoudige handleidingen en ondersteuning wordt het aanpassen van tekst en foto’s een fluitje van een cent. Je hebt de volledige vrijheid om je website naar wens te beheren, en we staan klaar om je te helpen als dat nodig is.

Wat is de ondersteuningsoptie na de lancering van de website?

Na de lancering van de website heb je verschillende ondersteuningsopties tot je beschikking. Inbegrepen is kosteloze hulp bij eenvoudige technische problemen, waarbij we ervoor zorgen dat je website soepel blijft functioneren. Daarnaast bieden we hosting- en onderhoudspakketten aan, waarmee je volledige dekking hebt voor het beheer en de voortdurende optimalisatie van je website.

Hoeveel tijd neemt de ontwikkeling van de website in beslag?

De ontwikkeling van je website duurt meestal 4-6 weken, afhankelijk van factoren zoals de snelheid van het aanleveren van benodigde content. We beginnen het proces zodra alle relevante informatie beschikbaar is. Tijdens de feedbackronde kun je extra content toevoegen of bestaande aanpassingen doen, wat bijdraagt aan een efficiënte en nauwkeurige ontwikkeling.

Zit ik vast aan een contract?

Nee, je bent niet gebonden aan een contract!

Hoeveel feedbackrondes zijn inbegrepen?

Het aantal inbegrepen feedbackrondes is afhankelijk van het pakket dat je selecteert.