ramokwebdesign.nl

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONS MEEST POPULAIRE PAKKET: PREMIUM PAKKET ACTIE T/M 12 MAART.

Over Ons

Webdesign expert nodig? Ontdek Ramok

Ramok is een jong, innovatief bedrijf met veel enthousiasme. Wij ontwikkelen op maat gemaakte websites, logo’s en alles wat jouw onderneming online nodig heeft. We zijn trots op ons klantenbestand en vinden het belangrijk dat onze klanten zich kunnen richten op het ondernemen.

Onze focus als webdesign expert ligt op persoonlijk contact en het leveren van een uitstekende service. We willen dat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de online aanwezigheid. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevolle klant die we graag willen helpen groeien en slagen.

Maak een afspraak met een van onze webdesignexperts om al jouw wensen door te nemen en ontdek hoe we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

85284e53 object 8
Webdesign expert
Website diensten
85284e53 object 8
Website diensten

Communicatie en maatwerk

Als toegewijde webdesign experts, zijn we ervan overtuigd dat goede communicatie van groot belang is. We begrijpen dat jouw input essentieel is voor het creëren van een succesvol eindproduct dat voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Door nauw samen te werken en jouw inbreng te combineren met onze vaardigheden en expertise, streven we ernaar om een website te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook doeltreffend is.

Onze uitgebreide vaardigheden stellen ons in staat om maatwerk te bieden dat perfect past bij jouw onderneming. We nemen de tijd om jouw bedrijf, doelgroep en concurrentie te begrijpen, zodat we een strategische en gepersonaliseerde aanpak kunnen hanteren bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website.

Twijfel je nog? Neem een kijkje in ons klantenbestand.

Oprichters Ramok

Mike Ramok scaled

Mike Croeze

Eigenaar

Floris Ramok scaled

Floris Holthausen

Eigenaar

Ontwikkelaars met Passie

Ramok is opgericht in 2020 met een duidelijk doel voor ogen: het leveren van krachtige websites voor ondernemers in de moderne wereld. We begrijpen hoe essentieel communicatie en persoonlijk contact zijn om een succesvol eindresultaat te behalen.

Door onze voortdurende toewijding aan deze principes zijn we uitgegroeid tot een full-service bedrijf dat veel meer biedt dan alleen website-ontwikkeling. We zijn nu in staat om uitgebreide diensten aan te bieden op het gebied van onderhoud, beveiliging en alle andere aspecten van online aanwezigheid die in 2023 van belang zijn voor het succes van een onderneming.

Onze waarden zijn echter onveranderd gebleven. Bij Ramok staat samenwerking altijd centraal. We geloven sterk in het belang van nauwe samenwerking met onze klanten, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit leidt tot de beste resultaten. We luisteren naar jouw ideeën, begrijpen jouw doelen en werken samen om een op maat gemaakte online oplossing te creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften.

85284e53 object 8
85284e53 object 8

Google Waarderingen

5/5

Op basis van 8 waarderingen.

website laten maken goedkoop

Goed werk geleverd door de heren van Ramok, ze helpen je graag, prima samenwerking! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe website Silent Sense.

Katja Temming

Google

website laten maken goedkoop

zeker aan te raden dit bedrijf. luisteren goed naar je wensen en denken goed mee had tips opgevraagd en ze waren super vriendelijk

Lex Verwijmeren

Google

website laten maken goedkoop

Offerte aangevraagd voor nieuwe website, perfect contact gehad en duidelijke uitleg. aan te raden

Rienk de Bruijn

Google

website laten maken goedkoop

I worked with Mike on developing my website sparkcc.ca and can say that I was very satisfied with his work! Very professional, hard working and great quality!

Luke Spiteri

Google

website laten maken goedkoop

Ramok webdesign is een verademing en een redder in leven geweest voor ons koffiebedrijf. Ze bieden een ongelooflijke service die niet alleen snel maar ook efficiënt is...

FUBAR COFFEE

Google

website laten maken goedkoop
Awesome Webdesigner! Een echte aanrader! Ben super blij met de resultaat. Een mooie samenwerking, goed advies en website heeft een mooi uitstraling! Heel tevreden klant! Snel en betaalbaar!
 
 

Yoga van het Hart Studio

Google

website laten maken goedkoop
Als ondernemer ben ik helaas een nitwit in websites en webdesign. De heren van Ramok hebben mij geweldig geholpen en kijken, samen met de klant, naar een mooie en professioneel resultaat. Een dikke aanrader!
 
 

Energia Martial Arts

Google

website laten maken goedkoop
 
 

Zoe

Homan