ramokwebdesign.nl

Website laten hosten

Hosting services

Website laten hosten

Hosting begint bij ons

WordPress Geoptimaliseerd

Onze hostingdienst beschikt over een uitgebreide set functies om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert, altijd met de nieuwste hardware en technologieën. Met de krachtige combinatie van state-of-the-art hardware, Litespeed-cache en zorgvuldig beheerde back-ups met een bewaarperiode van tot wel 180 dagen, garanderen wij de veiligheid en snelheid van je website. Bovendien bieden we 100% NVMe-servers aan, die tot wel 30 keer sneller zijn dan traditionele schijfruimte, waardoor je bezoekers een naadloze en razendsnelle ervaring hebben bij het bezoeken van je site.

2794209
3405302
3405302

De meest recente technologieën en hardware.

Snel geregeld, echt.

In tegenstelling tot andere aanbieders, hebben wij bijna jaarlijks de nieuwste hardware, zodat jij voortdurent kunt profiteren van de meest geavanceerde mogelijkheden en optimale prestaties voor je website.

Onze huidige serverinfrastructuur is voorzien van splinternieuwe AMD Ryzen 9 7950x-processors met indrukwekkende kloksnelheden tot maar liefst 5.7 GHz. Daarnaast maken we gebruik van LiteSpeed Enterprise en 100% NVMe-opslag om een eersteklas service te bieden.

Inbegrepen functies in je hosting pakket.

Ondersteuning

Beveiliging

Inbegrepen beheertools

Algemeen

Toegang en controle

Altijd online, waar en wanneer je maar wilt, 24/7.

Zorgeloze Hosting

Onze hostingdiensten zijn volledig beheerd, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het beheren of monitoren van servers. We zorgen ervoor dat alle servers 24/7 snel, stabiel en veilig blijven, zonder dat jij je er druk om hoeft te maken. Jij kunt je volledig richten op je toepassing zelf, bijvoorbeeld je WordPress-website, terwijl alles onder de motorkap volledig door ons wordt geregeld. Het is echt zo eenvoudig en geruststellend.

3066886
2822506
2822506

Hosting en Serverbeheer service

Flexibele support

Naast het verstrekken van ondersteuning voor je WordPress-website, bieden we ook assistentie bij servergerelateerde zaken, zoals e-mailbeheer.

We staan dagelijks voor je klaar van 09:00 tot 20:00 en in het weekend zijn we beschikbaar voor dringende kritieke problemen.

Onderhoud pakketten

Het onderhouden van een WordPress-website is van cruciaal belang. Als dit wordt verwaarloosd, kan dit leiden tot problemen na verloop van tijd, waardoor je website niet optimaal blijft functioneren. Met onze onderhoudsservice hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Onze team van WordPress-experts voert maandelijks onderhoud uit, zodat je website blijft draaien als een goed geoliede machine: snel, veilig en probleemloos.

85284e53 object 8

Google Waarderingen

5/5

Op basis van 8 waarderingen.

website laten maken goedkoop

Goed werk geleverd door de heren van Ramok, ze helpen je graag, prima samenwerking! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe website Silent Sense.

Katja Temming

Google

website laten maken goedkoop

zeker aan te raden dit bedrijf. luisteren goed naar je wensen en denken goed mee had tips opgevraagd en ze waren super vriendelijk

Lex Verwijmeren

Google

website laten maken goedkoop

Offerte aangevraagd voor nieuwe website, perfect contact gehad en duidelijke uitleg. aan te raden

Rienk de Bruijn

Google

website laten maken goedkoop

I worked with Mike on developing my website sparkcc.ca and can say that I was very satisfied with his work! Very professional, hard working and great quality!

Luke Spiteri

Google

website laten maken goedkoop

Ramok webdesign is een verademing en een redder in leven geweest voor ons koffiebedrijf. Ze bieden een ongelooflijke service die niet alleen snel maar ook efficiënt is...

FUBAR COFFEE

Google

website laten maken goedkoop
Awesome Webdesigner! Een echte aanrader! Ben super blij met de resultaat. Een mooie samenwerking, goed advies en website heeft een mooi uitstraling! Heel tevreden klant! Snel en betaalbaar!
 
 

Yoga van het Hart Studio

Google

website laten maken goedkoop
Als ondernemer ben ik helaas een nitwit in websites en webdesign. De heren van Ramok hebben mij geweldig geholpen en kijken, samen met de klant, naar een mooie en professioneel resultaat. Een dikke aanrader!
 
 

Energia Martial Arts

Google

website laten maken goedkoop
 
 

Zoe

Homan

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen en welk pakket het beste aansluit op jouw wensen? Wij denken graag met je mee! Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

ramok 1231