ramokwebdesign.nl

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONS MEEST POPULAIRE PAKKET: PREMIUM PAKKET ACTIE T/M 12 MAART.

Hosting Diensten

Alles over je domein binnen je hostingpakket

Domeinnaamregistratie

Een domein is meer dan alleen een webadres; het vormt jouw digitale identiteit en opent de deur naar jouw online wereld. In onze hostingpakketten bieden wij de mogelijkheid om een domein te registreren en te vernieuwen. Ontdek alles over onze prijzen door te klikken op de knop hieronder.

3262097
3066886

Alles over het verhuizen van je website & e-mail

Verhuismogelijkheden

Maak de overstap moeiteloos met onze gratis verhuisservice! Bij de aanschaf van een van onze hostingpakketten nemen wij de stress van het verhuizen van je website en e-mail volledig op ons. Ons toegewijde team zorgt voor een vlekkeloze overgang, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw online aanwezigheid. Klik op de onderstaande knop om meer te ontdekken over het eenvoudige verhuisproces.

Meer opslag nodig?

Heb je een overvloed aan bestanden, verstuur je veel e-mails, of wil je gewoon je eigen foto-opslag creëren op je website? Geen zorgen! We bieden extra opslag vanaf 10GB aan voor slechts €5,99. Stuur ons een e-mail naar support@ramokwebdesign.nl, en wij regelen het graag voor je!

Email via ons, Microsoft 365 of Google!

Jouw inbox, jouw keuze

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur als het gaat om e-mailinboxen. Daarom hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om je e-mails zowel via ons platform als via Microsoft 365 of Google te laten verlopen. Ontdek alles over e-mailhosting en kies de optie die het beste aansluit bij jouw behoeften.

2846317