ramokwebdesign.nl

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONS MEEST POPULAIRE PAKKET: PREMIUM PAKKET ACTIE T/M 12 MAART.

Verhuismogelijkheden

Kosteloos je website verhuizen

Verhuisdiensten

Overweeg je om je website naar onze supersnelle en voordelige hosting te verplaatsen? Wij bieden deze service gratis aan en garanderen een vlotte overgang met minimale downtime, zodat je bezoekers er nauwelijks iets van zullen merken.

3405302

Hoe voeren we je verhuizing uit?

We volgen het onderstaande stappenplan en zorgen ervoor dat de verhuizing van je website en e-mails plaatsvindt met minimale downtime.

Je kunt een verhuizing aanvraag indienen via ons supportteam door een e-mail te sturen naar support@ramokwebdesign.nl of eenvoudigweg het formulier in te vullen.

Nadat we je verzoek hebben ontvangen, plannen we het in op het moment van jouw voorkeur en spreken we een geschikt tijdstip af.

We nemen je ingevulde formulier in behandeling en zullen contact met je opnemen indien nodig. We zullen de ingediende inloggegevens controleren en zullen je informeren over eventuele ontbrekende informatie.

Nadat alles is voorbereid, zullen we jouw omgeving alvast bij ons aanmaken en aanpassen aan jouw behoeften.

We zullen je website en database overzetten naar onze hosting servers, waarbij we alles grondig controleren op malware en eventuele problematische bestanden.

Domeinverhuizingen variëren in duur, meestal tussen een half uur en vijf dagen, afhankelijk van het type domein. Gedurende de tijd dat het domein nog niet actief is bij ons, worden je e-mails en website nog steeds doorgestuurd naar je oude provider.

Indien je wenst dat ook je e-mailboxen worden overgebracht, zorgen wij ervoor dat al je e-mails en mappen nauwkeurig worden verplaatst. Geen enkele e-mail gaat verloren tijdens dit proces, waardoor je na de verhuizing probleemloos kunt doorgaan met je volledige mailarchief en mappenstructuur.

Nadat je website (optioneel, inclusief: e-mails en domein) is verhuisd, voeren we een controle uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Je ontvangt automatisch je nieuwe inloggegevens per e-mail, en we houden contact om te verzekeren dat alles soepel is verlopen.

2794209

Aanvullende informatie over de verhuizing.

Belangrijke Informatie

We voeren de verhuizing op werkdagen uit, en in sommige gevallen ook in het weekend. Als je ervoor kiest om van ons weg te verhuizen, bieden we geen kosteloze verhuizing aan. Dit is beschikbaar tegen een vergoeding van 69,99 euro, exclusief btw.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen zorgen! Dien eenvoudig een supportticket in via support@ramokwebdesign.nl. We helpen je graag! 🙂