ramokwebdesign.nl

KORTINGSACTIE: 100 EURO KORTING OP ONS MEEST POPULAIRE PAKKET: PREMIUM PAKKET ACTIE T/M 12 MAART.

Gratis vrijblijvend hulp

Gratis en Vrijblijvende Website-ondersteuning

Binnen onze pakketten bieden we gratis en vrijblijvende hulp voor jouw website. Deze hulp heeft echter beperkingen binnen ons aanbod. Ons team kan je ondersteunen bij simpele technische problemen, basisadvies over webdesign en beantwoording van algemene vragen. Voor complexere verzoeken adviseren we mogelijk een ticket aan te schaffen of een upgrade naar een hosting pakket.

Ons doel is om een waardevolle service-ervaring te bieden die rekening houdt met jouw behoeften. Neem contact op met ons op voor meer informatie.

2822506

Simpele technische problemen

Hier zijn enkele voorbeelden van simpele technische problemen die ons team kan helpen oplossen:

Problemen met het laden van pagina's:

We kunnen assisteren bij het identificeren en oplossen van problemen die leiden tot langzame laadtijden of foutmeldingen tijdens het laden van pagina's.

Verbroken koppelingen

Als je dode of verbroken koppelingen op je website hebt, kunnen we helpen bij het opsporen en corrigeren van deze links, zodat je website soepel blijft werken.

Problemen met contactformulieren

Als je merkt dat je contactformulieren niet goed werken of geen berichten ontvangt, kunnen we je begeleiden bij het oplossen van deze problemen en ervoor zorgen dat de communicatie met je bezoekers weer normaal verloopt.

Inlogproblemen

Als je problemen ondervindt bij het inloggen op je website of het beheren van je gebruikersaccounts, kunnen we je assisteren bij het herstellen van toegangsproblemen.

Houd er rekening mee dat de genoemde voorbeelden slechts enkele situaties zijn waarbij we kunnen helpen. We zijn echter bereid om ook bij andere eenvoudige technische problemen op je website te assisteren, zolang ze maar binnen een tijdsbestek van 10 minuten op te lossen zijn.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen en welk pakket het beste aansluit op jouw wensen? Wij denken graag met je mee! Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

165798089f1868