RAMOK

Over Ons

Where Function Meets Form

Ramok is een jong innovatief bedrijf met veel enthousiasme. Wij ontwikkelen op maat gemaakte websites, logo’s en alles wat jouw onderneming online nodig heeft. We zijn trots op ons klantenbestand en vinden het belangrijk dat onze klanten zich kunnen focussen op het ondernemen.

Als full-service bedrijf helpen we graag ondernemers die willen groeien. Persoonlijk contact staat centraal bij ons. We maken graag een afspraak met je om al je wensen samen door te nemen!

We Doen Het Samen

Bij Ramok geloven we dat communicatie erg belangrijk is. Samen met jouw input en onze vaardigheden maken wij een eindproduct dat online succes biedt voor jouw onderneming. Weet je het nog niet zeker? Neem dan een kijkje in ons klantenbestand.

Oprichters Ramok

Mike Croeze

Eigenaar

Floris Holthausen

Eigenaar

Ontwikkelaars met Passie

Ramok startte in 2020 met het doel om websites voor ondernemers te creëren in de moderne wereld. We vinden dat communicatie en persoonlijk contact een essentieel factor is voor het tot stand brengen van een succesvol eindresultaat. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full-service bedrijf die niet alleen websites maakt maar ook onderhoud, beveiligd en alles wat zich online afspeelt anno 2022 om een onderneming succes te geven. Echter zijn onze waarden hetzelfde gebleven, samenwerking staat bij ons centraal.

Google Waarderingen

5/5

Op basis van 7 waarderingen.

Goed werk geleverd door de heren van Ramok, ze helpen je graag, prima samenwerking! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe website Silent Sense.

Katja Temming

Google

zeker aan te raden dit bedrijf. luisteren goed naar je wensen en denken goed mee had tips opgevraagd en ze waren super vriendelijk

Lex Verwijmeren

Google

Offerte aangevraagd voor nieuwe website, perfect contact gehad en duidelijke uitleg. aan te raden

Rienk de Bruijn

Google

I worked with Mike on developing my website sparkcc.ca and can say that I was very satisfied with his work! Very professional, hard working and great quality!

Luke Spiteri

Google

Ramok webdesign is een verademing en een redder in leven geweest voor ons koffiebedrijf. Ze bieden een ongelooflijke service die niet alleen snel maar ook efficiënt is...

FUBAR COFFEE

Google

Awesome Webdesigner! Een echte aanrader! Ben super blij met de resultaat. Een mooie samenwerking, goed advies en website heeft een mooi uitstraling! Heel tevreden klant! Snel en betaalbaar!
 
 

Yoga van het Hart Studio

Google

Als ondernemer ben ik helaas een nitwit in websites en webdesign. De heren van Ramok hebben mij geweldig geholpen en kijken, samen met de klant, naar een mooie en professioneel resultaat. Een dikke aanrader!
 
 

Energia Martial Arts

Google